пятница, 8 февраля 2013 г.

дпс надвірнянського взводу

В Управлнн ДА¶ МВС Украни вдбувся брифнг, присвячений прийняттю Верховною Радою закону, який звльня бльшсть автовласникв вд обов’язкового техогляду. Начальник вддлу автотехнчно нспекц УДА¶ МВС Украни Василь Рублюк нагадав, що закон скасував дючу процедуру державного технчного огляду. Одне з основних положень — взагал не пдлягають обов'язковому технчному контролю легков автомобл усх типв, марок  моделей, причепи (напвпричепи) до них (крм такс та автомоблв, що використовуються для перевезення пасажирв або вантажв з метою отримання прибутку), мотоцикли, мопеди, мотоколяски та нш прирвнян до них транспортн засоби — незалежно вд строку експлуатац.

У зв'язку з частими проханнями роз'яснити, на яких пдставах спвробтники ДА¶ можуть зупиняти транспортн засоби на дороз, нспекця виршила розмстити на свому сайт повний список таких пдстав.

На Прикарпатт жахлива аваря. Водй номарки збив на смерть жнку на велосипед. Трагедя сталася близько 19 години в сел Лисець поблизу ¶вано-Франквська. Хоча, як розповли свдки кореспонденту , за клька хвилин до авар вони чули сирену ДА¶. Начебто номарку переслдувади працвники державтонспекц.

У ДА¶ Прикарпаття спростували причетнсть свох працвникв . "Водй автомобля «СЕАТ Кордоба» д.н. 09 АВ 9285, як показала експертиза у стан алкогольного сп'янння перевищив швидксть (до 100 км/год, - авт)  сков назд на велосипедистку, - розповда кервник прес-служби управлння ДА¶ в ¶вано-Франквськй област Костянтин Кулак. - Працвники ДА¶ прибули уже на мсце ДТП".

Кервництвом МВС Украни впроваджуться система подання громадянами електронних заяв до рестрацйно-екзаменацйних пдроздлв Державтонспекц. "Подати попередню заяву на рестрацю транспортних засобв в рестрацйно-екзаменацйних пдроздлах ¶вано-Франквсько област, або на обмн посвдчення водя, тепер можливо через наш сайт, для цього достатньо вдкрити роздл «Рестрацйна робота», та, зареструвавшись на сайт, заповнити електронну форму заяви", - сказано у повдомленн прес-служби ДА¶ в област.

Кабнет мнстрв Украни прийняв постанову, що встановлю з 1 счня 2012 р. перелк платних послуг, як дозволяться надавати пдроздлам ДА¶. Постанова 1098 "Деяк питання надання пдроздлами Мнстерства внутршнх справ  Державно мграцйно служби платних послуг" опублкована на офцйному сайт Кабмну, нформу .

02 Листопада 2011, 13:26

Державна автомобльна нспекця МВС Украни поки що не буде пднмати штрафи за порушення правил дорожнього руху для водв. Про це повдомив заступник начальника Управлння ДА¶ МВС Украни Володимир Резнков, переда . «Ми зараз поки що не пропонумо  не мамо няко законодавчо нцативи вд МВС щодо збльшення штрафних санкцй за деяк види порушень правил дорожнього руху. ґ певна кльксть законопроектв, як знаходяться на розгляд у ВР», - зазначив вн.

03 Листопада 2011, 8:18

«Небезпечний вантаж» — таку назву носить комплекс цльових заходв, як запровадила Державтонспекця в ¶вано-Франквськй област. Мета — запобгання надзвичайним подям та посилення контролю за перевезеннями небезпечних вантажв на дорогах област.

18 Листопада 2011, 10:12

В укранськй ДА¶ псля нещодавнього судового прецеденту назрва цла революця – у водв з’явилися сумнви у прав нспекторв штрафувати х. Про це пише . Нагадамо, днями на Закарпатт водй Роберт Тарнай виграв суд у автонспектора, який зупинив його за перевищення швидкост й на мсц виписав постанову про штраф в 255 гривень.

¶нспектори ДА¶ мають право складати протоколи про адмнстративн порушення  накладати штраф на водв безпосередньо на мсц порушення. Про це заявив заступник начальника УДА¶ МВС Украни Володимир Резнков.

В нтернет-блоз мнстра МВС Вталя Захарченка з'явилося

05 Лютого 2012, 12:41 | Коментарв: 7

Сайт "Дорожнй контроль" перехав на нову адресу. Як повдомив кервник прес-служби "Дорожнього контролю" ґгор Воробйов, сайт почав працювати сьогодн. "Ми зараз вдкрили сайт за адресою roadcontrol.com.ua, але в найближч дн ми повернемося на старий нтернет-ресурс",

16 Лютого 2012, 11:09 | Коментарв: 1

В Державтонспекц кажуть, що громадян, як знматимуть роботу  спвробтникв на вдеокамеру, можуть покарати адмнстративним арештом на п'ятнадцять дб. Про це повдомив заступник начальника Управлння ДА¶ МВС Володимир Резнков,

02 Серпня 2012, 12:19 | Коментарв: 2

ДА¶ Теги ¶вано-Франквськ, Новини, Аналтика, Фото

Комментариев нет:

Отправить комментарий